Als je kiest voor rijschool van Dijk in Winsum, dan kies je voor kwaliteit, gedrevenheid en een goede sfeer in de auto!

Stuk voor stuk gedreven instructeurs die de tijd voor jou nemen om ervoor te zorgen dat jij de praktijk zo goed mogelijk onder de knie krijgt. Of je nu voor je auto, aanhanger of trekker rijbewijs gaat; bij Rijschool Van Dijk ben je aan het juiste adres. We kijken goed naar wat je kunt en we hebben aandacht voor handelingen die je lastig vindt. We stellen ons graag aan je voor.

Patrick van Dijk

Neem contact met mij op

Mail mij
patrick@vandijkwinsum.nl
Bel mij
  Stuur mij een appje

Patrick van Dijk

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Patrick van Dijk. Ik ben rijinstructeur voor rijbewijs B, Trekker en BE. Het geven van rijles doe ik al vanaf 1999, mijn vader Jelte was indertijd al rijinstructeur en door hem ben ik ook enthousiast geworden voor het vak. Vooral het omgaan met zo veel verschillende mensen boeit mij enorm, elke leerling heeft een andere manier van werken en aanpak, door de jaren heen blijf ik het nog steeds erg leuk vinden.

De jongsten waar ik mee te maken heb zijn de 16-jarigen in de trekker. Wat ouder zijn ze in de auto, dan hebben ze wat ervaring. Ook geef ik les voor het BE-aanhangwagen rijbewijs en daarnaast kom ik veel oudere verkeersdeelnemers tegen – 70 / 80 jarigen – die ter voorbereiding op hun rijtest komen, naar aanleiding van hun gezondheidsverklaring die ingevuld moet worden bij het verlengen van het rijbewijs op je 75ste.

Ook als rijinstructeur moet je bij blijven, daarom is het voor mij ook belangrijk om lid te zijn van een belangenvereniging, om de dingen met elkaar te bespreken en over situaties te discussiëren. Als rijschool zijn wij dus ook aangesloten bij een belangenvereniging, de PGCA. Binnen deze vereniging vervul ik een bestuurstaak.

Door bij te blijven hebben ook onze leerlingen rijlessen die met de actualiteit van het verkeer meegaan, dit allemaal in een voor elke leerling aangepast niveau. Wie weet zien we elkaar in de lesauto!

Als je kiest voor rijschool van Dijk in Winsum, dan kies je voor kwaliteit, gedrevenheid en een goede sfeer in de auto!

Milton Buntjer

Neem contact met mij op

Mail mij
milton@vandijkwinsum.nl
Bel mij
  Stuur mij een appje

Milton Buntjer

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Milton Buntjer. Ik ben sinds 2018 enthousiast rijinstructeur B bij Rijschool van Dijk! Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als administratief medewerker bij Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Door mijn werkzaamheden bij de RDW werd de affiniteit met auto’s, verkeer, en alles wat daarmee samenhangt steeds meer aangewakkerd. Toen kwam rijschool van Dijk om de hoek kijken, want Patrick van Dijk zocht nog een partner om het brede scala van B, automaat, BE en Trekker van kwantiteit en meer kwaliteit te voorzien. Dit leek me een mooie uitdaging en heb vol enthousiasme de opleiding tot Rijinstructeur gevolgd en afgerond.

Na bijna 3 jaar werkzaam te zijn bij Rijschool van Dijk heb ik ontdek dat ik me als instructeur goed kan inleven in de leerling. Iedere leerling is weer verschillend en heeft weer een andere benadering nodig om het beste in de leerling naar boven te brengen.

Daarbij is het juist opleiden van een leerling ook belangrijk. Niet alleen om conform de regelgeving van vandaag les te geven, maar ook om in te spelen op de behoefte van de leerling. Ik ben een rustig persoon met geduld en begrip en samen zorgen we ervoor dat je met een positieve beleving de rijlessen volgt en uiteindelijk slaagt voor je praktijkexamen!

Ik hoop je binnenkort in de lesauto te zien!

Als je kiest voor rijschool van Dijk in Winsum, dan kies je voor kwaliteit, gedrevenheid en een goede sfeer in de auto!